Irritabel tarmsyndrom

 • Skrevet: 10.07.2017
 • Klokken: 13:22
 • Kategori: every day

Det har vart en periodes tid nå, med det samme igjen. Magen, den har tullet mye i det siste. Men jeg har hatt kontroll, og tenkt at det kommer av at jeg ikke tar så veldig hensyn i forhold til hvete spesielt. Og jeg har flere ganger tenkt på det som kalles "Irritabel tarmsyndrom", men ingen vil høre på meg ang det. 
Men på onsdag kveld startet det, de værste smertene, og frem å tilbake til do hele tiden. Våknet flere ganger akutt natt til torsdag for å gå på do, og da skjønte jeg at jeg kunne være hjemme fra jobb og, dessverre. Jeg prøvde jo å ta imodium, 3 sugetabletter tok jeg. Men til ingen hjelp. Så jeg går hele tiden med konstant ubehag nå. Jeg måtte også ringe legevakten pga smertene. Men jeg trengte ikke komme dit før almenntilstanden eventuelt ble værre. Og det er jeg glad for, men jeg trengte bare noen betryggende ord. 

Nå har det gått 2 døgn, og magen er bedre. Den jobber i herdig og bråker hele tiden. Veldig slitsomt! Noe do turer, men ikke i det værste laget. Jeg har funnet frem boka mi, som jeg er veldig glad i. Men jeg legger den også veldig lett bort, haha. Så jeg skal begynne å bruke den boka for det meste. Det er sinnsykt mye godt i den, og masse lærerikt. 
Boka heter "LAV FODMAP- en komplett håndbok for deg med sensitiv mage". Denne boken inneholder; Oppstartsguide, handlelister, ukeplaner og 80+ oppskrifter! 💗

Emil havnet i denne mage situasjonen like brått som meg, stakkars gutt. Men han har alltid stilt opp og vært der for meg hele veien. Noe jeg er uendelig glad for. Selv om jeg på mange måter skulle latt han slippe dette med meg. Men jeg kunne jo ikke gjette meg til dette problemet når jeg møtte han, så jeg er glad han har holdt ut. For det har vært på nippet til at jeg har gitt opp selv til tider.

Men nå er det skjerpings, og jeg skal starte med Lav fodmap diett nå, og bli flink. Det er kun meg selv jeg straffer ved å gi faen. Så jeg krysser fingrene for at jeg kan være flink fremover, slik at jeg slipper unna en god del plager både fysisk og psykisk. Tarmen min styrer hverdagen min, rett og slett. Og det er ikke greit. 

Jeg skal dele en god oppskrift på bloggen en dag snart, som er uendelig godt. Jeg lover! Kanskje flere gode oppskrifter.. Hihi 💗

 • Skrevet: 10.07.2017
 • Klokken: 13:22
 • Kategori: every day
 • Kommentarer: 4

I want perfect eyebrows

 • Skrevet: 16.06.2017
 • Klokken: 12:49
 • Kategori: every day

Igår var jeg ute og spiste middag å handlet litt på østfoldhallen med jobben, og jeg endte opp med å kjøpe eyebrow set hos h&m. Du finner den her // Jeg gleder meg veldig til å teste ut dette settet. Og det var veldig koselig og gjøre litt annet sammen med jobben! Det er sånne dager man husker og setter pris på! Det ble selvsagt litt mer handling, jeg endte opp med armbånd, solbriller, kjole og sele til Leah også. Så veldig fornøyd med gårsdagens handletur! Og for å ikke snakke om selskapet jeg hadde på handleturen 


Idag er det jobb igjen, og jobber til kl 22. Så skal bli godt å treffe puta ikveld når jeg kommer hjem. For imorgen skal jeg jobbe fra kl 08.00 - 22.30, jeg merker jeg gruer meg en smule. Men det skal gå veldig bra! Og jeg overlever det meste. Også er det vanlig kveldsjobbing på søndag igjen! Så blir godt at helgen er over snart. Hihi. 
Idag dro Emil avgårde med faren sin til Polen, og han kommer ikke hjem før mandag. Så blir en rolig å stille helg for min del. Har også vært å kjøpt meg nikotinfri snus, så får vi se hvordan det går. Haha! Ønsker ellers alle en strålende helg 

 • Skrevet: 16.06.2017
 • Klokken: 12:49
 • Kategori: every day
 • Kommentarer: 2

Date med jentene

 • Skrevet: 14.06.2017
 • Klokken: 08:33
 • Kategori: every day

Så hyggelig! Jeg er veldig slækk av meg, og trives greit med eget selskap og være hjemme. Men jeg setter ekstra pris på de dagene jeg gjør noe og er med andre. I går var jeg sammen med Arnela og Sanela, Paa brygga resturante i Fr.stad. Og det var så koselig! Mye latter, skravling og kos. Jeg bestilte meg kaffe latte m/ karamellsirup, cola og sjokolade is. Slo skikkelig på stortromma! Haha. Men det var veldig koselig og endelig se dem igjen ❤ Alltid god stemning, og magemuskler får jeg hver gang jeg har vært med dem. Haha. Sånn det skal være.

Senere på kvelden, dro Emil og jeg til mamma som bor i byen. Vi overnattet her i natt, sånn at vi kunne ta oss en tur på brygga i det gode været. Så ble et par eller 3 rusbrus og øl på oss hver! Før vi gikk hjem og var i seng rundt halv ett.

Også Emil skulle på jobb idag og hadde på alarm kl 06.15, gjett hvem som har vært våken siden den tiden?! Ehh meg ja. Så Leah og jeg har vært ute på morgentur, og ligger nå å slapper av i sofaen! Hihi. Deilig!

 • Skrevet: 14.06.2017
 • Klokken: 08:33
 • Kategori: every day
 • Kommentarer: 2

Det kalles vel egentlig, å elske.

 • Skrevet: 12.06.2017
 • Klokken: 15:24
 • Kategori: every day

I min generasjon, leve singellivet og alt det som hører med. Så har sex blitt ganske enkelt. Når man har sex med en person, så kalles det egentlig for å elske. Det er helt vanlig at par elsker med hverandre. Og det er jo det sex er. Sex skal være fint, det skal være med den personen man elsker. Men ikke idag, idag er det mer normalt å ha sex for å nyte og for at sex er sex. Spørr du meg! 
Det er nok mye press i vennegjengen også, den ene møter tinderdate etter tinderdate eller tar med seg en hjem fra byen, og har seg med den personen for så å bli ferdig. Hvor man teller antall sexpartnere man har hatt, i løpet av tiden. 
Egentlig så skal man være 110% trygg på partneren man kler seg naken for, og man skal være glad i den personen før man deler noe så stort. I dag finnes ikke dette, ikke i min generasjon. Hos noen, selvsagt. Men ikke alle. 

Det er sjeldent man blir bedt ut på date idag. I dag er det ofte "one night stand" på første møtet, og er det interessant så snakker man mer med hverandre, og der etter utvikler det seg. Det er sjeldent du møter en på byen idag, som inviterer deg ut en annen kveld for å bli bedre kjent. Veldig trist! Hvor er disse mannfolka blitt av? Jeg hadde smeltet på sekundet, om jeg hadde møtt en slik gutt om jeg var singel. Men heldigvis har jeg verdens beste kjæreste, han inviterte meg ikke på date. Men jeg ble forelsket i han allikavel 

Men det er ganske trist, hvor enkelt det er å ha sex med en person du aldri har møtt før. Men pga utseende. Det er jo ikke noe annet? Du kjenner ikke personen. Dere bare drar hjem til en av dere, spiser mat og hopper i sengs. Jeg har selv vært på tinder, men jeg har aldri endt opp hjemme hos noen. Det hadde jeg nok aldri gjort. Men det er meg. Og jeg har også hørt om folk som er sammen etter å ha møttes via tinder, og ja det skjer. Og det er veldig koselig, og en morsom måte å bli sammen på! 

Men overskriften; Når to mennesker elsker hverandre, så er sex å elske med hverandre. Og det er det som er nytelse av sex. At du har den personen du elsker, som du kan kle deg naken foran og føle deg 110% trygg. Kommunikasjon er også viktig, du sier ikke til en one night stand hvordan du vil ha det, og hva den personen bør gjøre for at du skal ha det bra også. Men med en partner så kan man snakke om alt. Og det er det som er viktig. Intimitet, føle nærhet og omsorg ovenfor hverandre. 
 

 jeanetteelarsen

 • Skrevet: 12.06.2017
 • Klokken: 15:24
 • Kategori: every day
 • Kommentarer: 14

Twenty questions

 • Skrevet: 11.06.2017
 • Klokken: 20:00
 • Kategori: every day

Jeg synes slike spørsmål er ganske morsomme. Mye enklere å bli "kjent" med en person bak en blogg, når man svarer på slike spørsmål. Jeg synes det er veldig gøy å lese andre som svarer på slike spørsmål. Så det kan vel hende andre også synes de :-)) 

1. Hva er mellomnavnet ditt?
Hele navnet mitt er Jeanette Graff Larsen.

2. Hvor kommer du fra?
Jeg er fra Fredrikstad, men oppvokst på Langhus/Ski. Men flyttet tilbake til Fr.stad igjen i 2014

3. Hva var favorittfaget ditt på skolen?
Jeg har aldri hatt noen favoritt fag, haha. Ikke glad i skolen. Så dette blir vanskelig, men krl kanskje?!

4. Favoritt sang for øyeblikket?
For the love - hearts & colours

5. Hva er favorittmaten din?
Favorittmaten min må være... Min egen høstsuppe! Nam

6. Favoritt drikke?
Dessverre, coca cola. 

7. Hva er det siste du kjøpte?
Hydrate & hairkit, limited edition og reconstruction treatment fra rapunzel of sweden

8. Favoritt bok?
Jeg leser rett og slett ikke bøker, men jeg har startet på en bok jeg aldri blir ferdig med.. Og den heter; tilbake til virkeligheten

9. Favoritt farge?
Alltid lyse rosa 

10. Har du kjæledyr?
Jeg har to hunder av rasen chihuahua, en på 7 år og 6 mnd, og en på 3 år og 2 mnd! 

11. Favoritt høytid?
Har ingen favoritt høytid. Men jeg er veldig glad i pakker, så det må bli julen! Haha. 

12. Hvilke land har du vært i?
USA, Spania (flere ganger), Thailand, Egypt, Hellas.. Disse kommer jeg på nå, vet ikke om noen flere. 

13. Snakker du andre språk enn bare norsk?
Nei. Her går det i norsk. 

14. Hvor mange søsken har du?
En halv søster♥ Holder i massevis. Haha

15. Favoritt butikk?
Jeg er mest glad i å handle på nett. Men rapunzel of sweden, gina tricot, H&M og bikbok

16. Favoritt restaurant?
Jeg er veldig glad i utenlandsk mat, så wok marked er aller best! 

17. Nevn 2 blogger du leser.

www.sofienils1.blogg.no
www.sandramj.blogg.no 
+ mange mange fler

18. Favoritt film?
Jeg ser sjeldent film, men etter at jeg ble sammen med Emil så har jeg sett filmer for resten av livet mitt tror jeg. Haha! Men favoritt film må bli; fifty shades filmene. 

19. Hva gjør deg glad?
Kjæresten, og hundene mine! + gaver. Haha 

20. Hva er din gulity pleasure?
Pepperkakedeig, uten tvil! NAM 

 • Skrevet: 11.06.2017
 • Klokken: 20:00
 • Kategori: every day
 • Kommentarer: 4

Sunday funday

 • Skrevet: 11.06.2017
 • Klokken: 10:34
 • Kategori: every day


I går dro Emil og jeg til østfoldhallen. Siden jeg hadde gavekort som jeg fikk i bursdagsgave. Så hvorfor ikke bruke det? ;)) Hihi. 
Jeg endte opp med jeans´ en du ser på bildet ovenfor. Den er kjøpt på cubus, og du finner den her // Jeg handler sjeldent på cubus, grunnen er at jeg finner aldri noe klær jeg liker der. Men tenkte nå at jeg kunne jo ta en titt innom for å se. Og jaggu så fant jeg den fine buksen 
Highlighteren er kjøpt på appen wish, og jeg er veldig fornøyd med den. 

Senere på kvelden endte vi opp på brygga og kosa oss med litt alkohol og gode mennesker! Spontane kvelder er absolutt de beste, må jeg si! 

 • Skrevet: 11.06.2017
 • Klokken: 10:34
 • Kategori: every day
 • Kommentarer: 8

Heart.

 • Skrevet: 10.06.2017
 • Klokken: 11:17
 • Kategori: every day

På vei til mamma i går, så dukket dette opp på bakken. Og jeg måtte selvsagt ta bilde av det 😍 Det var så koselig at det bladet lå på bakken, og så ut som et hjerte. 🌸

Men ja, i går så ble det middag hos mamma. Og det var veldig koselig! Og utrolig digg. Emil har nemlig lært masse forskjellige matoppskrifter etter at han startet å jobbe med svensker. Hihi! Og det er så mye forskjellig, og så mye godt. Han overrasker inni mellom 💗

 

 • Skrevet: 10.06.2017
 • Klokken: 11:17
 • Kategori: every day
 • Kommentarer: 2

New car

 • Skrevet: 09.06.2017
 • Klokken: 17:13
 • Kategori: every day

I dag var vi som sagt og testet ut ny bil, fikk prøvekjøre. Også var det en time etterpå hvor vi satt og sa alt vi skulle ha i bilen. Så nå er bestillingen sendt til fabrikken, og vi gleder oss masse til å få den i juli/august! Og når en gutt skal ha bil, så skal den jo ha alt mulig av ekstra utstyr som ikke jeg hadde tenkt noe på. Så til tider er det godt jeg har han! Men kan synes inni mellom at det blir litt for "mye" av de ekstra utstyrene og.. Haha! Skal jo se best ut og være best. Jepp! 
Men det skal bli veldig deilig med 2018 modellen, det kan man virkelig ikke klage på   Den var helt syk på veien, så jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Tok ikke mange sekundene før bilen var oppe i 100 km/t. Haha. Så jeg tror vi blir veldig fornøyde begge to. Også deilig med en splitter ny bil! Wii 


Dette er bilder av bilen vi prøvekjørte. Og det er bare en demobil, så noe annerledes inni vil våres bli. Og masse mer ekstra utstyr selvsagt! Men jeg synes denne demobilen også var kjempe fin! Men nå er ikke jeg så veldig kravstor av meg at det gjør noe. 
Det blir en audi a3 hybrid bil. Det blir noe nytt for oss begge to! Men veldig greit å både ha bensin og EL bil i ett. Så vi kan velge, og går bilen tom for strøm hopper den automatisk over på bensin. Så lenge bilen har bensin da, haha. Så vi får passe på at det alltid er bensin på bilen ihvertfall!  Og sette bilen til lading når den ikke brukes er også greit. Men jeg gleder meg til noe nytt! Samtidig som at det er trist at den ene bilen skal selges! haha, blæh! Men nå har vi to kia´er fra før, så nå skal det bli greit å prøve ut audi. 

Hva slags bil har du? 

 • Skrevet: 09.06.2017
 • Klokken: 17:13
 • Kategori: every day
 • Kommentarer: 4

Strawberry

 • Skrevet: 08.06.2017
 • Klokken: 21:31
 • Kategori: every day

I går lagde søstra mi og jeg muffins, vi brukte selvsagt ferdig pose fra toro. Men vi lagde fyllet på toppen selv; jordbær frosting. Den ble ikke akkurat helt etter planen, og den ble veldig flytende. Men den ble sykt god. Vi prøvde å redde den med to pakker melis, men det skulle ikke funke det heller. Haha. Så det ble en skikkelig sukkerbombe  
Også ble det å lage dip, og spise potetgull. Skikkelig kose onsdag. Hihi. Og ikke var det noe særlig fint vær heller, regnet i hele går. Så det falt absolutt smak. Og avsluttet kvelden med wunderland på tv2 sumo. Må bare legge til; for en gjeng! HahaI dag kom endelig Emil hjem, og nå skal jeg ha han hjemme helt til neste helg. Det blir koselig! Han skal jobbe, men skal jobbe i området. Det setter jeg veldig pris på. Ellers har jeg kjørt Sandra hjem idag, men hun kommer tilbake igjen på lørdag. Så da får vi se hva helgen bringer! Imorgen skal vi prøvekjøre audi A3, og det kan hende det blir ny bil på oss. Bilen til Emil er ihvertfall lagt ut for salg. En bil jeg elsker. Så det kommer til å bli veldig trist. Absolutt en god bil å kjøre, og en trofast venn som gjør jobben sin og litt til. Du finner bilen HER // Virkelig mitt glis og hjertevenn. Haha! Ja, jeg er blitt veldig glad i den bilen. Og liker veldig dårlig sånne forandringer. 

J <3 

 • Skrevet: 08.06.2017
 • Klokken: 21:31
 • Kategori: every day
 • Kommentarer: 4

Sister night

 • Skrevet: 07.06.2017
 • Klokken: 19:02
 • Kategori: every day

Igår kveld lå jeg og tekstet med lille søsteren min, og plutselig bestemte vi oss for at hun skulle komme idag. Veldig koselig, vi sees ikke så ofte selvom vi bor i nærheten. Men vi snakker sammen typ hver dag! Så idag hentet jeg henne i Sarpsborg og pappa ble med meg, også dro vi innom nye butikken som heter holdbart, og fikk med oss litt dritt hjem selvsagt. Haha! Så idag skal vi kose oss, og sikkert finne på noe sprell som vanlig. 

Akkurat nå tester hun ut keratin treatment behandlingen jeg kjøpte HER // Også hjelper hun meg med å ta ut extensionet mitt. Jeg har ikke vært noe flink med håret mitt denne gangen, og jeg har klart å ødelegge det ganske mye. Lagt meg med vått hår og bare satt det i en ball. Så kan skylde meg selv. For å si det sånn! Og nytt hår er selvsagt bestilt. Oppdaterer om dette i et annet innlegg  


Den beste kjører selvsagt; meg. Hihih. 
- J <3 

 

 • Skrevet: 07.06.2017
 • Klokken: 19:02
 • Kategori: every day
 • Kommentarer: 1

Ti kjappe

 • Skrevet: 06.06.2017
 • Klokken: 22:03
 • Kategori: every day

1. Kan du beskrive deg selv med 3 ord?
Glad, kverulerende og ærlig

2. Hva har du alltid i vesken?
Lommebok, kulepenn, avtaleboka mi, leppomade, imodium

3. Hvilke nettsider/apper besøker du daglig?
Instagram, snapchat, Facebook, blogg.no

4. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?
For og være ærlig så ringer jeg veldig sjeldent. Men mamma er vel min trofaste støttepartner, eller kjæresten.

5. Hva bestiller du på café?
Iskaffe, caffe latte, brus, smoothie og noe å spise

6. Hvilke uvaner har du ?
Biter negler, når jeg er stresset, har tørr hud på fingrene eller sitter i min egen bobble. (Hele tiden, med andre ord)

7. Har du noen piercinger?
Har i tragus, navelen og hull i ørene. Vil ha fler!

8. Hva syns du om tattoveringer?
Det kommer ann på, men har veldig sansen for tattoveringer! Og skal absolutt ha fler

9. Har du en eller fler sanger du aldri går lei?
Tuesday (feat. Danelle Sandoval) - Burak Yeter

10. Norge på sitt beste ?
Jeg er veldig glad i sommeren, sene kvelder ute med kjæresten og rusbrus

 • Skrevet: 06.06.2017
 • Klokken: 22:03
 • Kategori: every day
 • Kommentarer: 2

Fr.stad ølfestival 2017

 • Skrevet: 06.06.2017
 • Klokken: 15:43
 • Kategori: every day

Siden torsdag, og til og med mandag har jeg jobbet. Helgen har virkelig gått i ett, men på lørdagen så var jeg en tur hos morfar etter jobb sammen med mamma. Også dro mamma, Christine og jeg ut for å spise på pizza nini. Etter det så endte jeg opp på ølfestivalen, og var sammen med Emil og hans venner. Det var veldig koselig! Men vi var der to timers tid, var litt kjedelig når jeg nesten er edru og med hundre andre som har vært der siden kl 12 på formiddagen og drukket øl. Haha! Så vi endte med å dra på byen. Hvor jeg fikk drukket pina colada, og rusbrus. Også kom det noen fler etterhvert. Men det var veldig koselig! Og plutselig ser jeg mamma på utestedet også, så da var jeg litt sammen med henne og. Også ble vi hentet ved 12 -tiden på kvelden, det var helt greit for en som skulle på jobb dagen etter. Hehe ㋡ Nå har jeg veldig lang fri, og det er innafor synes jeg! Kan hende det blir noe ekstra jobbing, men det får vi se. 
#fredrikstadølfestival #nøisom #minibryggerier #fredrikstad 
- J <3 

 • Skrevet: 06.06.2017
 • Klokken: 15:43
 • Kategori: every day
 • Kommentarer: 2

Tilbringe tid med hundene

 • Skrevet: 01.06.2017
 • Klokken: 12:49
 • Kategori: every day

Idag starter jeg på jobb kl 14.30, og mens jeg er på jobb ikveld kommer min kjære hjem! Skal bli så godt å få han hjem igjen.

Det har vært en slækk start på dagen idag, bare ligget og dratt meg før jeg hoppet i dusjen. Og så har jeg vært ute i hagen med hundene. Det er så koselig! Dem elsker å ligge i solen, og det sier seg jo selv når dem stammer fra Mexico ❤ hihi. Jeg har to chihuahua'er sånn egentlig, men jeg har gitt hun ene til pappa vil jeg si. Haha! Men vi bor jo i samme hus alle sammen, så jeg er mye med begge to allikavel. Og enn så lenge. Jeg tror ikke Zelda blir med på flyttelasset. Men det gjør Leah, uten tvil ❤

Nå er det straks middag, også skal jeg dra på jobb! Nå har jeg hatt en uke fri. Så nå må jeg jobbe litt. Jobber hele helgen, og til og med mandag. Så blir nok godt å komme litt i gang!

Min vakreste tulle, Leah.

 • Skrevet: 01.06.2017
 • Klokken: 12:49
 • Kategori: every day
 • Kommentarer: 6

Savnet er der fremdeles

 • Skrevet: 31.05.2017
 • Klokken: 18:38
 • Kategori: every day

Gratulerer så mye med 79 års dagen du skulle hatt idag, bestemor! Det er alltid like trist å tenke at om 5 dager er det 8 år siden hun gikk bort, veldig brått. Hun havnet på sykehuset dagen etter bursdagen sin, som hun hadde gjort hver gang de siste 4 årene. Så alle forventet at hun skulle komme hjem igjen. Men denne gangen skjedde det absolutt ikke. Og det værste er når noen forsvinner så "brått", enn når man er klar over at det vil skje. 
De fleste har kommet seg over dette, og hverdagen blir som før. Men det er ved spesielle situasjoner man savner dem enda mer. Jeg synes det er veldig trist at Emil aldri fikk møte bestemor, hun var virkelig en god person tvers igjennom. Og var veldig glad i alle! Også når kusinen min fikk barn ifjor så kunne man selvsagt ønske at bestemor var tilstedet og fikk møtt sitt første oldebarn. Men det er jo bare sånn livet er, man får ikke gjort noe med det. Men det er veldig spesielt, for på bursdagen hennes for 8 år siden satt hun å fortalte alle barnebarna sine at hun gledet seg så veldig til å bli oldemor osv. Og når første oldebarn blir født, så tenker man veldig på det. Og jeg vet at den dagen jeg får barn kommer jeg også til å tenke på det! For bestemor var en virkelig fantastisk person. Hun tok i mot alle venninnene mine, ga dem penger, sjokolade osv. Alltid. Nei, hun var en fantastisk bestemor på alle måter❤


Jeg har alltid hatt et veldig spesielt forhold til bestemor, og det var for når jeg var liten så bodde pappa og jeg alltid hos bestemor og bestefar i helgene. Jeg har gjort så uendelig mye sammen med bestemor. Og når hun ble eldre og jeg ble eldre, så var det sånn at jeg skulle til bestemor for å besøke, uansett hva! Bestemor lærte meg å stå på hender, tok meg med til Sverige, osv. Den bestemoren vil aldri bli glemt! Når jeg kom inn døra hos bestemor, dro hun opp lommeboka som hun hadde under sofaen og ga meg alltid penger. Og hadde hun ikke penger, så gikk vi bort i butikken og ordnet det. Og hun hadde alltid kvikklunsj i kjøleskapet til meg. Nei, bestemor har jeg alltid vært glad i. Og hun har alltid betydd noe helt spesielt for meg ❤
 

 • Skrevet: 31.05.2017
 • Klokken: 18:38
 • Kategori: every day
 • Kommentarer: 2

Birthdaygift from mom

 • Skrevet: 31.05.2017
 • Klokken: 11:49
 • Kategori: every day

Igår når jeg kom hjem fra mamma måtte jeg bare legge bort tanken ang bloggen. Jeg hadde så sykt vondt i huet. Så kvelden min igår ble paradise hotel og rampelyset! Haha. Før jeg til slutt bare måtte innse at jeg måtte sove.

Jeg fikk også bursdagsgave av mamma, og er kjempe fornøyd! ❤

Jeg fikk t-skjorte fra Saint Noir, har selv aldri hørt om det merket. Men det kan jo være det samme. Og siden jeg er chihuahua eier, så fikk jeg selvsagt chihuahua på t-skjorten og 🙈💗

 • Skrevet: 31.05.2017
 • Klokken: 11:49
 • Kategori: every day
 • Kommentarer: 4

Treig

 • Skrevet: 30.05.2017
 • Klokken: 11:52
 • Kategori: every day

Idag skal jeg en tur til mamma, for jeg må jo få bursdagsgaven min så klart. Hihi! Men jeg skal også hjelpe henne med å vaske litt før hun kommer hjem. Det vet jeg alltid at hun setter pris på! Mamma jobber 100% på kontor, i tillegg er hun personlig assistent og jobber 40% eller noe der. Så hun går fra jobb til jobb noen dager i uken, og jobber annen hver helg. Og da er det godt med hjelp innimellom. 
Ellers har jeg ingen andre planer for dagen. Det er jo finaleuken på PH, så det skal jeg selvsagt se på ikveld også. Nervepirrende uke, spørr du meg! En uke hvor faktisk ALT kan skje. 

Men nå må jeg komme meg ut av sengen, spise frokost og ta meg en god dusj. Og få reagert! Jeg er så treig når jeg har fri fra jobb osv. Koser meg bare hjemme, i morgenkåpa! Haha. -J <3

 • Skrevet: 30.05.2017
 • Klokken: 11:52
 • Kategori: every day
 • Kommentarer: 2

Bursdagsfeiring

 • Skrevet: 29.05.2017
 • Klokken: 16:32
 • Kategori: every day

På lørdagen som var fylte jeg 24 år. Og dagen startet med sang og gave på sengen av pappa og stemoren min! Senere var det å fikse seg, og ta toget inn til Oslo. Vi møtte mormor, også gikk vi i michael kors butikken. Der fikk jeg velge ut vesken jeg ønsket meg av Emil❤  Utrolig fornøyd med nye vesken min. 
Vi endte opp på kafé Celsius etter det, hvor jeg spiste en nydelig fiksesuppe. Nam! Etter et par timer med god mat, og drikke gikk vi videre. Så endte vi opp på en annen kafé hvor jeg bestilte meg ostekake og drikke. Det smakte utrolig godt! Og fy så mett jeg var. Haha. Vi tok vel 18 toget hjem igjen til Fredrikstad! 


Når vi kom hjem, endte vi opp i sengen en halvtimes tid. Helt utslitte! Også ble det grillings i hagen med masse god mat igjen. Før det ble veldig tidlig kvelden. Helt innafor! Vi var i seng ved 21- tiden tror jeg. Haha! 

 • Skrevet: 29.05.2017
 • Klokken: 16:32
 • Kategori: every day
 • Kommentarer: 0

Kjære gutter/menn!

 • Skrevet: 19.10.2016
 • Klokken: 15:28
 • Kategori: every day

"Da daten ble gravid etter åtte timers bekjentskap og ville beholde barnet, hadde han ingenting han skulle sagt."

Er det virkelig sånn at du forventer at jenta går på prevensjon? Og du faktisk ikke tenker på at det ikke bare er hennes ansvar. Men også ditt! Hva med å ta på en kondom?! Når du faktisk skal hoppe til sengs på første date. I slike tilfeller synes jeg ikke syndt på noen. Idag vet alle hvordan et barn blir til, og alle må tenke konsekvenser og beskyttelse av seg selv der etter. Ja, jenter kan faktisk beholde et barn uansett hva du vil eller ei. Det er tøft i mange tilfeller for en jente og gå igjennom en abort. Og mange klarer ikke engang tanken på det! Så kjære gutter, tenk deg nøye om før du virkelig ønsker en one night stand! Er du klar for å bli pappa? Hvis ikke, ta på deg kondom uansett hvor mye jenta sier at hun bruker prevensjon.

 • Skrevet: 19.10.2016
 • Klokken: 15:28
 • Kategori: every day
 • Kommentarer: 6

Ned fra fjellet igjen

 • Skrevet: 02.10.2016
 • Klokken: 10:58
 • Kategori: every day

Hatt en super tur på Beitostølen❤ Nå er vi på veien hjemover og ned fra fjellet! Vet ihvertfall at jeg vil tilbake hit igjen.

 • Skrevet: 02.10.2016
 • Klokken: 10:58
 • Kategori: every day
 • Kommentarer: 6

Beitostølen

 • Skrevet: 30.09.2016
 • Klokken: 23:50
 • Kategori: every day

Dagen startet med en tur i butikken for kjøp av frokost.. Og plutselig ble det en tur i området! Så havnet vi på peppes pizza, der ble vi sittende i 3 timer før vi gikk hjem igjen for dusj og en hvil 😌 Så møttes vi igjen i bobilen for litt hygge, før en god middag og en fin avslutning på dagen! Så fornøyd med første dagen her oppe 👏 Gleder meg masse til en ny dag imorgen.

Håper du også har fått en fin start på høstferien!

God natt ☺

 • Skrevet: 30.09.2016
 • Klokken: 23:50
 • Kategori: every day
 • Kommentarer: 2

Hyttetur

 • Skrevet: 29.09.2016
 • Klokken: 15:20
 • Kategori: every day

Nå er jeg så og si klar for tur til Beitostølen, jeg har vel pakket det meste. Eneste jeg mangler å legge i bilen er dyna, puta mi og meg selv. Og selvsagt noen små ting. Men det kommer ut i bilen når jeg skal dra, håper jeg. Nå er jeg faktisk litt trøtt og tenkte å ta meg en time på øye før det blir kjøretur ikveld. Vi er nemlig ikke fremme før ved 23 - 00 tiden ikveld. Så sånn er det når man drar sent! Men skal bli koselig med en tur på fjellet sammen med kjæresten, tante og onkel :) De er vel oppe i ettermiddag, for dem dro avgårde med bobilen kl 12. Så vi ser ikke de før imorgen, men er ikke så mye man kunne gjort kl 12 på natta´n heller! Vet om en som er sliten ihvertfall, og det er Emil som har jobbet hele uka. Så får håpe han holder seg våken og gidder å kjøre hele veien, for det er ikke jeg gira på! Haha. Men jeg gleder meg masse ihvertfall til en rolig hyttetur, gårturer i fjellene, gode middager og litt alkohol på kvelden! :) Ønsker alle en fin høstferie♥

 • Skrevet: 29.09.2016
 • Klokken: 15:20
 • Kategori: every day
 • Kommentarer: 5

Ready for the weekend

 • Skrevet: 28.09.2016
 • Klokken: 00:58
 • Kategori: every day

På torsdag kveld henter jeg kjæresten når han er ferdig på jobb, og kommet seg til Fredrikstad. Og så går turen til Beitostølen, vi har leid oss hytte på en campingplass der. Vi drar også sammen med tante og onkel, men de kjører bobil opp over. Så de er der kanskje før oss, eller dagen etter. Spørs om de finner et sted å sove på veien når det blir mørkt. Men vi drar direkte opp, så vi er nok fremme ved midnatt, tenker jeg. Men deilig å få hele fredagen der oppe, istedet for å kjøre på fredags morgen ❤ Så blir det nok turer i fjellet, sene kvelder og litt alkohol! For å ikke glemme god mat.. Haha. Jeg gleder meg kjempe masse! Og startet litt å pakke istad. Men så var det nattevakt som sto for tur, gitt. Så skal bli godt med søvn i morgen, og pakke resten av det vi skal ha med! Må jo stå for all pakkingen selv 😅 uvandt.. Men jeg klarer vel det og!

Jeg var masse på Beitostølen før når jeg var liten, pga x stefaren min hadde hytte der. Så der var jeg masse og sto på ski. Men nå er det noen år siden sist! Og jeg husker ikke så mye av Beitostølen, men kan hende jeg kjenner meg igjen når jeg kommer opp dit 😌

God natt alle sammen! Så skal jeg jobbe videre 💁

Vært på Beitostølen før?

 • Skrevet: 28.09.2016
 • Klokken: 00:58
 • Kategori: every day
 • Kommentarer: 0
Jeanette Larsen

27.05.93, Norway/Fredrikstad, feltgeoteknikk frue, blogger. Brandbassador for rapunzel of sweden For kontakt: jeanette-larsen@live.no

Kategorier

Arkiv

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits