Date med jentene

  • Skrevet: 14.06.2017
  • Klokken: 08:33
  • Kategori: every day

Så hyggelig! Jeg er veldig slækk av meg, og trives greit med eget selskap og være hjemme. Men jeg setter ekstra pris på de dagene jeg gjør noe og er med andre. I går var jeg sammen med Arnela og Sanela, Paa brygga resturante i Fr.stad. Og det var så koselig! Mye latter, skravling og kos. Jeg bestilte meg kaffe latte m/ karamellsirup, cola og sjokolade is. Slo skikkelig på stortromma! Haha. Men det var veldig koselig og endelig se dem igjen ❤ Alltid god stemning, og magemuskler får jeg hver gang jeg har vært med dem. Haha. Sånn det skal være.

Senere på kvelden, dro Emil og jeg til mamma som bor i byen. Vi overnattet her i natt, sånn at vi kunne ta oss en tur på brygga i det gode været. Så ble et par eller 3 rusbrus og øl på oss hver! Før vi gikk hjem og var i seng rundt halv ett.

Også Emil skulle på jobb idag og hadde på alarm kl 06.15, gjett hvem som har vært våken siden den tiden?! Ehh meg ja. Så Leah og jeg har vært ute på morgentur, og ligger nå å slapper av i sofaen! Hihi. Deilig!

livetmitt93

14.06.2017 kl. 10:58
så koselig da:)

Jeanette Larsen

14.06.2017 kl. 15:45
livetmitt93: Jaa, det var det :D
Jeanette Larsen

27.05.93, Norway/Fredrikstad, feltgeoteknikk frue, blogger. Brandbassador for rapunzel of sweden For kontakt: jeanette-larsen@live.no

Kategorier

Arkiv

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits