New car

  • Skrevet: 09.06.2017
  • Klokken: 17:13
  • Kategori: every day

I dag var vi som sagt og testet ut ny bil, fikk prøvekjøre. Også var det en time etterpå hvor vi satt og sa alt vi skulle ha i bilen. Så nå er bestillingen sendt til fabrikken, og vi gleder oss masse til å få den i juli/august! Og når en gutt skal ha bil, så skal den jo ha alt mulig av ekstra utstyr som ikke jeg hadde tenkt noe på. Så til tider er det godt jeg har han! Men kan synes inni mellom at det blir litt for "mye" av de ekstra utstyrene og.. Haha! Skal jo se best ut og være best. Jepp! 
Men det skal bli veldig deilig med 2018 modellen, det kan man virkelig ikke klage på   Den var helt syk på veien, så jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Tok ikke mange sekundene før bilen var oppe i 100 km/t. Haha. Så jeg tror vi blir veldig fornøyde begge to. Også deilig med en splitter ny bil! Wii 


Dette er bilder av bilen vi prøvekjørte. Og det er bare en demobil, så noe annerledes inni vil våres bli. Og masse mer ekstra utstyr selvsagt! Men jeg synes denne demobilen også var kjempe fin! Men nå er ikke jeg så veldig kravstor av meg at det gjør noe. 
Det blir en audi a3 hybrid bil. Det blir noe nytt for oss begge to! Men veldig greit å både ha bensin og EL bil i ett. Så vi kan velge, og går bilen tom for strøm hopper den automatisk over på bensin. Så lenge bilen har bensin da, haha. Så vi får passe på at det alltid er bensin på bilen ihvertfall!  Og sette bilen til lading når den ikke brukes er også greit. Men jeg gleder meg til noe nytt! Samtidig som at det er trist at den ene bilen skal selges! haha, blæh! Men nå har vi to kia´er fra før, så nå skal det bli greit å prøve ut audi. 

Hva slags bil har du? 

livetmitt93

09.06.2017 kl. 17:18
gratulerer:)

Jeanette Larsen

09.06.2017 kl. 17:23
livetmitt93: Tusen takk for det <3

Torunn

10.06.2017 kl. 10:58
Har en flott og snerten bil som er tilpassa forhold, vær og veier her i Norge - og som vi er veldig fornøyd med :)

Ønsker en fortsatt fin helg :)

Jeanette Larsen

10.06.2017 kl. 11:00
Torunn: Så bra! Viktig å være fornøyd :):)
Tusen takk, og i like så!
Jeanette Larsen

27.05.93, Norway/Fredrikstad, feltgeoteknikk frue, blogger. Brandbassador for rapunzel of sweden

Kategorier

Arkiv

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits