Undervektig

At jeg er tynn er ingen hemmelighet, at det bryr meg er helt sikkert. Men samtidig gir jeg faen. Jeg er den jeg er, født med den kroppen.. Og jeg sliter med å gå opp i vekt. Jeg elsker mat, uten tvil! Men det hjelper tydeligvis ikke. Jeg har prøvd mange ting, men gitt opp da jeg ikke har sett noen forandring! 
Jeg er sjeldent å se på badestrender i Norge, pga kroppen min. Men er jeg i syden, så bryr jeg meg veldig lite. Så lenge det ikke er kjent folk der. Og jeg er ikke den som sprader rundt i bikini for hvem som helst. Jeg har heldigvis en kjæreste jeg er trygg på, og som jeg ikke er redd for å vise kroppen min til, eller fortelle hva jeg synes om kroppen min! Og han er forståelsesfull. Så jeg soler meg sjeldent i byen jeg bor i, og er jeg å se på stranda så har jeg mest sannsynlig shorts og singlett på meg! Haha 😎☀️
Idag er jeg 164,5 cm og veier 45,4 kg. Når det gjelder BMI er jeg undervektig. Og det vet jeg selv at jeg er. Og jeg ønsker å endre på det! Jeg vil ihvertfall opp til 50 kg, helst 55 kg. Men et steg av gangen er best. Så mitt mål er 50 kg i første omgang! 😊 
Jeg blir matt, når jeg hører folk er misunnelig for at jeg er så tynn og kan spise alt jeg ønsker uten å gå opp i vekt. Det er sikkert en fin ting, men samtidig er det ikke det. Å være usunn og ikke ha et bra kosthold er ikke flott og fint! Og det å ikke legge på seg og være undervektig, er et hat. 
Jeg har det like vanskelig som en som vil ned i vekt, om ikke værre. 
Jeg klarer å leve med meg selv, og den kroppen jeg har. For jeg har en fin holdning som gjør at jeg gir faen. Men jeg vil opp i vekt, og jeg skal opp i vekt. 
Så idag var jeg i Sverige og handlet 8 stk av nutricia med sjokoladesmak som inneholder 300 kalorier, og 8 stk nutricia med vaniljesmak som inneholder 308 kalorier! 
Disse blander jeg med is, slik at jeg får milkshake! 🍦😄 Og det smakte helt himmelsk! Så nå er jeg i gang! Opp i vekt skal jeg. For den som gir seg har tapt! Og jeg håper dette kan hjelpe meg litt på veien. Men jeg er redd det bare legger seg på magen, og ikke hele kroppen 😂 men de bekymringene får jeg ta siden! Haha 

Sliter du med å gå opp i vekt? Evt tips du har for å legge på seg? 😊 jeg blir veldig glad for noen tips!

 jeanetteelarsen

Oldie

07.06.2017 kl. 16:21
Slapp av, sier jeg bare. Jeg er 167 cm høy og veide 48-50 kilo i unge dager. Tynn, ja, ribbeina kunne telles. Jeg spiste som en hest , men hadde vel høy forbrenning. Det var jo før data-alderen, så vi satt lite på ræva før.

Så kommer overgangsalder, alderdom, gikt, diverse pester og plager, lavere forbrenning, roligere liv pga både data og helsemessge utfordringer. :) Nå er jeg overvektig og sliter med å få av meg noen kilo. Burde vel begynt å telle kalorier da livet endret seg, men det falt meg ikke inn at akkurat jeg skulle legge på meg såpass.

Så, vær som du er og ikke stress...det kan tidsnok endre seg til det motsatte...

Jeanette Larsen

07.06.2017 kl. 18:51
Oldie: Jeg stresser absolutt ikke, og vet at kiloene kommer tidsnok! Men det er mange andre ting med kroppen som kan gjøre at man ikke får til ting pga undervekt, for eksempel graviditet.

Og jeg vil absolutt ha en normal kroppsvekt slik at jeg kan føle meg vel med meg selv.
Men takker for dine tips, og jeg stresser absolutt ikke med dette :)) Men ønsket er sterkt. Og jeg har perioder i livet mitt hvor jeg ikke har matlyst også!

livetmitt93

07.06.2017 kl. 16:47
<3 synes ikke du er så tynn :)

Jeanette Larsen

07.06.2017 kl. 18:52
livetmitt93: Tusen takk for gode ord <3 <3
Jeanette Larsen

27.05.93, Norway/Fredrikstad, feltgeoteknikk frue, blogger. Brandbassador for rapunzel of sweden

Kategorier

Arkiv

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits