Kjære gutter/menn!

  • Skrevet: 19.10.2016
  • Klokken: 15:28
  • Kategori: every day

"Da daten ble gravid etter åtte timers bekjentskap og ville beholde barnet, hadde han ingenting han skulle sagt."

Er det virkelig sånn at du forventer at jenta går på prevensjon? Og du faktisk ikke tenker på at det ikke bare er hennes ansvar. Men også ditt! Hva med å ta på en kondom?! Når du faktisk skal hoppe til sengs på første date. I slike tilfeller synes jeg ikke syndt på noen. Idag vet alle hvordan et barn blir til, og alle må tenke konsekvenser og beskyttelse av seg selv der etter. Ja, jenter kan faktisk beholde et barn uansett hva du vil eller ei. Det er tøft i mange tilfeller for en jente og gå igjennom en abort. Og mange klarer ikke engang tanken på det! Så kjære gutter, tenk deg nøye om før du virkelig ønsker en one night stand! Er du klar for å bli pappa? Hvis ikke, ta på deg kondom uansett hvor mye jenta sier at hun bruker prevensjon.

19.10.2016 kl. 19:03
Skulle tro mannfolk giddet å anstrenge seg med prevensjon hvis dei ikke vil ha en unge etter random ligg

Helene

19.10.2016 kl. 19:44
AMEN

slittejoggesko

19.10.2016 kl. 21:09
Enig med deg, men det er også kvinnenes ansvar. Kondomer beskytter også mot sykdommer... ingenting er mer sexy enn å få en telefon om at du kan være smittet iallefall..

Elevele

19.10.2016 kl. 21:48
Så sant, så sant!

Anonym

19.10.2016 kl. 22:50
Vi har alle ett ansvar både gutter og jenter. Men først og fremst bør man tenke på barnet som skal vokse opp.

Situasjon: Eirik og Josefine skal date, dem bestemmer seg for å ha sex. Etter det bestemmer dem seg for å ikke møtes igjen. Noen uker senere finner Josefine ut at hun er gravid, hun forteller det til Eirik. Hun vill beholde Barnet, Eirik vill ikke. Josefine bestemmer seg for å beholde barnet.

Men hva er egentlig best for ungen? At Josefine bestemmer seg for å beholde barnet, eller att hun velger å ta abort?

Josefine er i en vanskelig situasjon, hun er ikke i ett fast forhold og hun har dårlig økonomi. Hun jobber mye kvelder og natt. Eirik nekter å ha noe med ungen å gjøre.

Er det da bedre å vente med å få barn og heller ta abort? Eller går det greit? En unge er avhengig av kontakt med begge foreldre. Selv om Josefine vill klare å gi barnet masse omsorg og kjærlighet, vil ungen savne fars figuren. Særlig når ungen har blitt større og forstår mer.

Samtidig som når man ikke er i ett fast forhold vil Josefine selvfølgelig prøve å finne noen å dele livet sitt mer. Da vil ungen oppleve at det kommer mange ukjente personer inn i livet sitt, mange av disse personene er der bare en liten stund. Det skaper usikkerhet hos barnet.

Hva er da best med tanken på ungen?

Fjellooy

19.10.2016 kl. 23:16
Kun idioter hopper til køys med en "one night stand" uten kondom. Da kan du kalle deg selv herr eller fru herpes, klamydia, HIV, på ganske kort tid.
Jeanette Larsen

27.05.93, Norway/Fredrikstad, feltgeoteknikk frue, blogger. Brandbassador for rapunzel of sweden

Kategorier

Arkiv

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits